“СБР-ВИТА” ЕООД – клон Поморие

Болницата е съвременно лечебно - оздравително заведение, което е предназначено за профилактика и рехабилитация на заболявания на опорно - двигателния апарат, периферната нервна система, някои кожни заболявания (псориазис, невродерматити и др.) и хронични заболявания на мъжката и женска половата система.

Болницата е с обновен стационарен блок и лечебни сектори – калолечение с кални, рапни вани и кушетки, атрактивен Египетски /кален/ плаж; модерна физиотерапия с физиотерапевтична апаратура от най-висок клас; водолечение с два солени /рапни / басейна за подводна ЛФК и плуване , вани за подводно-струев и въздушно-вихров масаж; луголечение; модерна кинезитерапия , механотерапия и масажни кабинети; диагностично-консултативен и функционален кабинет и др.

Съвременната лечебно-диагностична апаратура,с която е снабдена,наличието на лиманна кал и луга, добивани от езерото,модерните съоръжения за профилактика, лечение и рехабилитация ,както и отлично подготвения медицински и рехабилитационен екип, който работи тук, гарантират високо професионално ниво на профилактиката и лечебно-рехабилитационния процес, бързо възстановяване и оздравяване на лекуваните пациенти.

"СБР - ВИТА"ЕООД - клон Поморие ще намерите на 500 м от центъра на града. Разположена е на морския бряг и е в непосредствена близост до соленото езеро.

Чудесното съчетание на това богатство с морето и модерната лечебна база с висококвалифициран персонал го прави привлекателно място за лечение и отдих на хиляди българи и чужденци.

2
2
22
22
222
222
p7220010
p7220010

Горе