default-logo

“Специализирана болница за рехабилитация-ВИТА”-ЕООД-клон Поморие

 е съвременно лечебно-оздравително заведения, което е предназначено за долекуване, продължително лечение, рехабилитация и профилактика на заболявания на опорно-двигателната система, периферната нервна система и дихателната система. Съвременната лечебно-диагностична апаратура, с която е снабдена, добрата водолечебна база, съоръженията за рехабилитация и механотерапия, както и отлично подготвения медицински персонал, който работи тук, гарантират високо професионално ниво на лечебно-рехабилитационния процес, бързо възстановяване и оздравяване на лекуваните пациенти.

   

“Специализирана болница за рехабилитация-ВИТА”-ЕООД-клон Поморие

 ще намерите в град Поморие, ул. “Проф. Парашкев Стоянов” 12. Разположена е между морския бряг и  брега на соленото езеро.

     Водолечебните процедури лекуват заболявания на опорно-двигателната система и периферната нервна система. Болницата разполага с най-големия калолечебен център на Балкански полуостров. 

     Чудесното съчетание на това богатство с морето и модерната лечебна база с висококвалифициран персонал го прави привлекателно място за лечение и отдих на хиляди българи и чужденци.

      За сигурността на пациентите се грижи охрана с 24 часово мониторно наблюдение и запис на всички входове и изходи.

     До нас можете да дойдете, от всички кътчета на страната и чужбина, чрез удобни автобусни връзки, както и със собствен транспорт по добре поддържани целогодишно пътища.